Älskade,

Ibland är det så svårt att hinna med allt det där vi vill hinna med och medan vi rusar på glömmer vi bort det som är allra viktigast, att ge varandra tid. Den störta och vackraste gåva du kan ge mig är din tid. Din tid och att jag får känna mig prioriterad. Och som en kärleksgåva ger jag dig av min tid.

Jag tror du vet vad jag menar. Vi har båda egna liv, egna intressen och båda har ett behov av att få den där egentiden ibland. Att vara tillsammans varje minut, varje sekund kan vara helt underbart och det kan vara kvävande.

Idag så tog jag tåget till en annan stad. En resa bara över dagen och jag kom på mig själv med att titta upp vid varje station, se om du skulle kliva på. Fastän jag visste att det inte skulle bli så var den ändå något som fick mig att lyfta blicken.

Resan gjorde mig trött och jag önskar så att du var här och höll om mig när jag somnar. Att du lät din hand leta sig genom min lugg och genom mitt hår för att slutligen smeka min nacke. Jag skulle somna med din läppar som kysser min panna och mjukt letar sig ner mot mina läppar och jag skulle inte kunna låta bli att kyssa dig tillbaka, om så i sömnen.

Allt har sin tid. Du, jag och vi …

Din Karolina

Kategorier: Kärleksbrev