Älskling,

Jag vill berätta för dig vad som hände för några dagar sedan. Jag vill berätta för jag vill inte ha några hemligheter för dig, vill vara helt ärlig.

En falsk kontakt

En man kontaktade mig på mejlen och jag trodde det var du. I flera dagar skickade han kärleksfulla meddelanden och jag längtade efter varje nytt litet ord som skulle komma. Han skickade kramar, kyssar och kallade mig älskling. Förlåt mig när jag skriver det men jag njöt så otroligt och var helt övertygad om att det verkligen var du.

Så småningom smög det sig in små, nästan osynliga, tecken som fick mig helt ur balans. Små elaka tecken som fick mig att börja ifrågasätta vad som skedde. Åh vad jag önskar att jag hade förstått redan från början att det var en bedragare som enbart utnyttjade min sårbarhet och längtan efter dig. När hans elakheter kom ut i det öppna såg jag plötsligt hur han hade lurat mig så totalt och jag ska ärligt talat erkänna att jag kände mig så dum och så lurad.

Rädslan smög sig på mig

Hur jag kunde missta honom för att vara du kan jag nog aldrig förstå. Det gjorde mig rädd, han gjorde mig rädd, så rädd att jag dragit min in i mitt skal igen och jag lovar att vara väldigt försiktig i fortsättningen. Jag berättar det här för dig för att du ska förstå varför jag kan verka lite avvaktande, det har inget med dig att göra, det är ren rädsla.

Den där obehagliga känslan av hans aggressiva vändning och att jag lät mig luras så kommer över mig när jag minst anar det. Det känns verkligen inte bra. Skulle vi kunna komma överens om något tecken eller så? Så att jag vet att det är du och inte någon som försöker lura mig igen. Det behöver inte vara så avancerat och framför allt måste det vara något som vi båda kommer ihåg. Det vore verkligen bra.

När längtan värker

Jag längtar så mycket efter dig att varenda del, varenda muskel, varenda nerv i min kropp värker som efter ett hårt träningspass och jag lovar att inte sluta skriva förrän du är här hos mig.

Din Karolina

Kategorier: Kärleksbrev