Älskade,

Den här sommaren har jag lärt mig så mycket, om mig själv, om andra och om relationer. Det har blivit så klart för mig vad jag sysslat med de här åren, hur jag dragit mig undan och undvikit alla möjligheter för oss att träffas. Rädslan som kröp in i min kropp och blev kvar där, länge. Och jag tror att det enda som kan jaga bort den är glädje och kärlek. Det som nu börjat ta form, börjat ta över.

Tankar far fram och vissa dagar vet jag inte om jag vill ha en relation eller om jag vill behålla min frihet. Rädslan för att någon annan tar över och tar min tid i anspråk mer än vad som kan kännas okej finns där hela tiden. Oron för att jag inte ska kunna stå emot och kunna stå upp för mig själv och mina behov. Det är något jag måste lära mig innan vi träffas helt enkelt. Inte för att du kommer att vara ett hot utan för att oron att du ska vara det ligger hos mig.

Sedan möter jag en sådan som dig som visar att de finns mer än bara trygghet eller frihet, det finns begär.. sug efter en viss person, efter sex, ömhet, uppvaktning och en massa annat. Och jag vill inte hamna i ett läge där detta inte går att kombinera och där jag måste välja.

Jag har dagar då jag känner glädjeruset ruska om mig och få mig att skratta helt utan orsak. Den känslan är fantastisk och jag vet att även om det är tillfälligt just där och då, så njuter jag av att de där tillfällena kommer allt oftare. Tillfällen av glädje och skratt, tillfällen då gråten kommer plötsligt och de behövs båda två för att skapa en helhet.

Snart är sommaren över, snart kommer vår tid, din och min.

Din Karolina

Kategorier: Kärleksbrev

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.