Idag blir du en fri man. Du går ut i frihet. Friad från den handling du anser dig oskyldigt anklagad för. Du blir fri, men alla de kvinnor du lämnat bakom dig i en flod av tårar är fast i det trauma som det innebär att ha involverat sig med en narcissist.

När du går ut i frihet

När de löser dig från bojan idag kommer du ta på dig dina skor och ge dig ut för att njuta av friheten, njuta av att åter ha full kontroll över ditt liv, din tid och dina dagar. Kanske åker du hem till din nya kvinna för att fira men mer troligt är nog att du sätter dig på motorcykeln och ägnar kvällen enbart åt dig själv. Åker du till henne är det enbart för egen vinnings skull, för att njuta av hennes kropp och låta henne bjuda dig på mat. Hon kommer att tro att du kom dit för hennes skull och det ger dig just den energi du behöver för att känna dig normal.

Ett giftigt beroende

Medan jag sitter här och undrar vad som hände, undrar hur jag ska ta mig vidare och bort från det beroende som du skapat under så kort tid, men på ett så effektivt sätt. Ett beroende som man klassar som tuffare att avgifta sig ifrån än den starkaste drog som finns på marknaden.

Varje dag är för mig en kamp och en förhoppning om att jag just idag ska må bra och känna att känslan efter dig snart är ur min kropp så att jag också kan gå vidare. Hur stark jag än är så klarar jag det inte själv men till skillnad från dig så söker jag inte efter mig själv i en ny partner utan söker mig själv tillsammans med vänner som vet vad jag varit med om. Vänner som ger och som får så att vi tillsammans blir starkare och hittar den energi vi behöver för att mota bort det här beroendet.

Tiden är min vän

Det tar tid och kommer att ta ännu mer tid, det vet jag. Jag vet också att den som går ur det här som en starkare person är jag. Med din ovilja och rädsla för att stanna upp och reflektera över dig själv kommer du att upprepa samma sak om och om igen. Den kvinna du lämnade mig för är bara en i mängden precis som jag var och kvinnan innan mig och hon innan dess.

Jag vet att du kommer att lämna även henne och troligtvis bearbetar du redan nästa kvinna. Eller kanske skulle jag säga kvinnor för du omger dig av ett harem och ursäktar det med att du tycker de är mycket lättare att prata med. Inte var jag den som ifrågasatte varför du inte hade fler män i din vänskapskrets och jag inser nu hur fruktansvärt svårt det måste ha varit för dig att vara omgiven av enbart män under så lång tid. Män som dessutom till största delen har lika stort kontrollbehov som du och som inte går att lita på då de manipulerar det mesta i sin väg.

Du lärde dig ingenting där. Den tiden var bara något du väntade ut och använde på bästa sätt för att ta dig igenom. Din rastlöshet fick dig att ständigt sysselsätta dig och sysselsättningen behövde du för att inte låta ilskan och frustrationen komma fram. Mig använde du för att lugna ditt sinne och fly från verkligheten en stund. När du sedan åkte hem var jag förverkad och på samma sätt som du slängde dina gamla kalsonger och beställde nya slängde du även bort mig.

Jag är inte längre din Karolina

Kategorier: Kärleksbrev