Godmorgon min älskling,

Det kanske inte är morgon när du läser det här men det är morgon när jag skriver.

I natt kom snön tillbaka. Jag trodde den skulle komma först till slutet av helgen men utanför fönstret är det vitt och jag ser i lampans sken att det fortfarande faller. Det har varit så mörkt den senaste tiden så ljuset som kommer med snön är välkommen.

Saknar vilan och sömnen

Jag har fortfarande svårt att komma i säng på kvällarna. På sätt och vis är det ett problem eftersom jag inte känner mig riktigt utvilad och tröttheten börjar ställa till det med svårigheter att fokusera. Samtidigt så sover jag faktiskt hela natten tills jag vaknar vid halv sju eller senare så jag får nog de timmar jag behöver.

Oftast sover jag hela natten men i natt vaknade jag och kände en så stark doft av kaffe. Förstår inte var det kommer ifrån men doften var så stark att den väckte mig. Visserligen har jag fönstret öppet men det vetter mot en väg och jag tror knappast att grannen här under öppnar sitt sovrumsfönster och dricker kaffe mitt i natten. Så var kommer det ifrån? Hade en konstig dröm också men blev störd när jag vaknade så minnena från den är väldigt vaga. Vet bara att de handlade om familjen. Kände att den ville säga mig något men jag vet inte vad. Kaffedoften påminner mig om min mamma.

Rummet blev annorlunda

Dina blommor har jag ställt i mitt sovrumsfönster och det gav hela rummet ett så ombonat och harmoniskt intryck att jag bestämt mig för att skaffa något liknande när du får tillbaka dem. Varje gång jag kommer in i rummet påminner de mig om dig och får mig att le. Le åt minnena av att vi ligger omslingrade på sängen, nära. Båda med en längtan efter närkontakt och med mjuka läppar som försiktigt smakar på kärleken.

Försöker minnas hur du smakar. Saknar det.

Din Karolina